Astazi am vazut ceva frumos

Astazi am vazut o mama cu gemeni, baiat si fata. Ii purta in cosulete, fiecare intr-o mana. Am urmarit-o cum mergea, coordonandu-si cu atentie pasii si miscarile bratelor. Arata obosita, insa multumita.

Imaginea lor mi-a reamintit de cat de important este pentru bunastarea noastra sa tinem in echilibru masculinul si femininul din noi.

Yin & Yang

images (15)

Advertisements

One thought on “Astazi am vazut ceva frumos

  1. Lumina si întunericul,binele si raul,sunt energii inteligente,forte si câmpuri electromagnetice aflate în opozitie absoluta (într-o eterna si absoluta framântare) creatoare de materie si antimaterie,de fenomene si sentimente percepute limitat de ratiunea constienta,manifestându-se în cea mai mare proportie în subconstient,inconstient si într-o infima parte,în supraconstient prin “revelatie” (iluminare divina) sufletelor curate,sincere,deschise,visatoare,iubitoare,cautatoare de valorile IUBIRII ABSOLUTE si încrezatoare în Cuvântul lui Dumnezeu,întrupat în Hristos,Fiul omului,cea mai elevata forma a manifestarii lui Dumnezeu în forma perceptiei mintii si perceptiei noastre limitate de cele cinci simturi primare.
    Omul creator,creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,este format dintr-un el si o ea,uniti,contopiti în IUBIREA ABSOLUTA,iar unicitatea produsa de IUBIREA neconditionata,autentica,sacrificatoare,fara prejudecati,v-a procrea “samânta dumnezeiasca” copii naturali,sanatosi,nemuritori,autentici copii de Dumnezeu.
    Ma întreb daca exista la ora actuala pe Terra un astfel de OM COMPLET capabil sa creeze împreuna cu Dumnezeu,(*EL ESTE IUBIREA ABSOLUTA*) în acord cu voia LUI noi universuri perfecte,eterne,învaluite în Lumina Absoluta HRISTOS,din care,prin care si pentru care a rezultat Universul perceptiei noastre ?…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s