Ziua 146

Cateodata ma joc cu ideea ca poate casatoriile, relatiile romantice in general, ar trebui incheiate in mod formal pentru perioade determinate. Precum contractele. In situatia respectiva, cand partenerii ar fi constienti ca la finalul acelei perioade, fiecare dintre ei va trebui sa faca din nou o alegere (in scris!) de a ramane impreuna pentru o noua perioada determinata sau altfel ar fi obligati prin lege sa se separe, poate ca ar fi mai atenti la nevoile partenerului/partenerei si la fericirea lui/ei. Poate ca in acest fel mai multi oameni ar iesi din pasivitate, din starea de automultumire calduta sau din atitudinea “esti al meu/esti a mea pentru totdeauna”.

Day 146_Contract signing

Advertisements

2 thoughts on “Ziua 146

 1. Indiferent de durata contractului, depinde de cît eşti de conştient.
  Dacă a fost doar o joacă, un vis, vei mai dori o altă joacă, un alt vis.
  Dacă eşti ancorat în realitate vei dori să mergi pe acelaşi drum cu cineva care areaceiaşi direcţie, cu care poţi să vorbeşti sau să taci cu drag, cu care STII ,fără nici o asigurare, că nu te pierzi, că nu eşti singur.

  Liked by 1 person

  • Multumesc pentru comentariu. Sigur ca atunci cand ai alaturi pe cineva cu care ai o comunicare profunda, si in vorbe si in tacere, vei reinnoi ‘contractul’ fara a sta pe ganduri 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s