Capitolul XIII

A doua zi se trezi simtindu-i mangaierea pe obraz.
‘- Hai lenesule, ca nu esti platit sa stai!’ auzi el. Deschise ochii si ii intalni privirea aceea plina de dragoste la care visa de multe ori cand se gasea departe de ea. Era deja imbracata si gata de plecare. Ii lua mainile intr-ale sale si primul lucru pe care il observa fu acela ca nu avea inelul pe deget. Dar nu spuse nimic. Ii saruta mainile si o intreba:
‘- Suntem bine?’
‘- Suntem asa cum trebuie sa fim’ ii raspunse ea si se ridica brusc de pe marginea patului unde statuse pana atunci. ‘- Eu trebuie sa plec, am o intalnire devreme azi. O sa ma intorc in jur de 7 asta-seara’.
‘- Bine, cam atunci voi veni si eu. Succes!’
‘- ‘Multumesc, te pup!’ ii arunca ea in timp ce iesea pe usa.
In urma ramase parfumul pe care-l folosea de cand o stia, amprenta ei olfactiva innebunindu-l de fiecare data.
‘- Chiar te iubesc, Ana! O sa fie in regula, gasim noi o cale’, rosti el catre spatiul gol si ofta adanc. Apoi incepu sa se pregateasca la randul sau de plecare.

Zilele reintrara in rutina lor obisnuita. Nu mai deschisera subiectul plecarii. Niciunul nu indraznea sa porneasca discutia. Asa ca se prefaceau ca timpul era nesfarsit si isi vedeau de vietile lor, mergand la birou, iesind uneori seara la cina sau la un spectacol, facand plimbari lungi sau escapade de weekend sau pur si simplu zacand impreuna in dormitor si bucurandu-se unul de celalalt. Putinii prieteni intelesesera nevoia lor de a fi impreuna si ii lasasera in lumea lor, nu mai venira cu propuneri de iesiri in grup.

Intr-una din seri, Anei ii veni pofta de dans, asa ca puse o muzica lenta si il trase pe Mihai de pe canapea unde parea fericit sa browseze pe internet. Dansau atat de frumos impreuna. Trupurile se miscau anticipand parca miscarile celuilalt. O roti usor, apoi inca o data si inca o data, pana ce ea striga la el sa se opreasca pentru ca ametise.
‘- Stai sa vezi ameteala’, ii zise el atunci si se duse sa deschida un vin rosu de Murfatlar, din regiunea unde se nascuse Ana.

Baura, dansara, povestira si rasera pana tarziu. Cand se bagara in asternuturi se poate sa fi fost ca sa doarma. Insa la unison se indreptara unul spre celalalt si incepura sa se sarute si sa se atinga cu o sete neostoita. Facura dragoste pasional, cu un fel de disperare ce nu o simtisera niciodata pana atunci. Cand se retrase, Mihai isi dadu seama ca nu se protejasera si ii comunica Anei ingrijorarea. Cu ochii aproape lipiti de somn, Ana il linisti ca va lua o pilula de a doua zi si adormi asa, cu sperma lui in caldura vaginului, la portile creatiei.

Couple dancing

Sursa foto: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s